Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak omotat kluka kolem prstu............

27. 12. 2010

 1. správné entrée

Nejdůležitější je, správně se uvést. O člověku si vytváříš první dojem na základě toho, jak vypadá, jak se tváří, co má na sobě a jak se chová. Než někam vejdeš, představ si, že je místnost plná úžasných sympaťáků. A potom vyrovnaně vtanči do sálu. Opakuj si: mám obrovské charisma. Uvolni se, nasaď přirozený úsměv, hluboký nádech a do toho!

 
2. pěkně vzpříma
Chodíš shrbená a v předklonu jako stará babča? Taháš ramena před sebou? Je načase něco s tím dělat. Vysíláš tím totiž signál, že jsi s něčím na sobě nespokojená. Protáhni svou páteř, jako kdybys chtěla chodit prstíky po stropě. Nezapomeň na vzpřímenou hlavu. Budeš hned vypadat daleko líp a navíc budeš vykukovat z davu nahrbenců:-)!

3. Tváří v tvář
Natoč se tak, abys k němu stála čelem. Že je mezi vámi půlka diskosálu? Nevadí. Šance, že si člověk všimne druhého, se tímto o 60% zvýší. Vzdálenost nehraje roli. Zkus napodobit řeč jeho těla. Tenhle zrcadlový fígl pomáhá navázat souznění.

4. spalující pohled
Takže dámy: přijdeme-li do sálu plného lidí, omrkneme přítomné. Ale věnujeme jim jen krátký pohled. Když uzříme někoho, kdo by stál za hřích, hned oči neodtrhujeme, a použijeme tzv. spalující pohled. Počkáme, až se podívá naším směrem, a znovu zaútočíme na jeho zorničky. Napočítáme do tří a sklopíme oči. Akci alespoň 1x zopakujeme.

5. sexy pohled
Podíval se ti konečně do očí? Počítej s tím, že další věc, na kterou se zaměří, bude tvá pusa. Naučit se ,svůdně našpulené rty" vyžaduje trénink a dá to zabrat! Vezmi si zrcadlo a usměj se. Pak sešpul rty, zavři oči, nakloň se k zrcadlu a polib ho. Potom se pomalinku odtáhni a podívej se na sebe.
To je přesně ten výraz a ,sešpulení", který se od tebe žádá a který ho dostane do kolen. Ale pozor! Nepřežeň to, nebo budeš spíš k smíchu než k zulíbání!

6. jako kylie
Teď, když máš jeho plnou pozornost, je potřeba ho ,zaháčkovat", aby jeho zájem přetrval aspoň, než se znovu uvidíte. Naším tipem je póza a` la Kylie Minogue. Jenom na chvilku uvidí tvůj sexy postoj a to ho přesvědčí, že jsi neodolatelná. Zkus to: ramena dolů, dozadu a prohni se. Důležité je nenápadně vystrčit zadeček. To stoprocentně zabere...

7. přirozené doteky
Udělej všechno proto, aby ti neodolal! Využij k tomu magickou sílu doteku. Nech své prsty sklouznout po pramínku vlasů, zlehka se dotkni koutku svých úst anebo si ,nevědomky" přejeď prstem po krku nebo po rameni. Hlavně bys měla dbát, aby všechna gesta vypadala PŘIROZENĚ a NENUCENĚ. (Raději si to nejdřív nacvič před zrcadlem:-)).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář